Booksigning “Passie, Emotie en Liefde voor de klant” bij Plaza Bookshop

Maak connecties op LinkedIn!
14 December 2021
Booksigning”Passie, Emotie en Liefde voor de Klant” bij boekhandel De Wit & Van Dorp
1 February 2022

Booksigning “Passie, Emotie en Liefde voor de klant” bij Plaza Bookshop

Op zaterdag 29 januari 2022 vond de signeersessie plaats in Plaza Bookshop, Dakota. De schrijver Richard Lopes-Slot presenteerde zijn boek “Passie, Emotie en Liefde voor de klant” vol trots.

Plaza bookshop

Op zaterdag 29 januari 2022 was Richard aanwezig zijn in de boekwinkel in Dakota voor het signeren van het boek. Het werd een leuke dag met interessante gesprekken. Veel mensen namen de kans om vragen te stellen aan de schrijver. Richard legde uit wat ‘Excellent Customer Service’ inhoudt en gaf setjes met DISC-kaarten mee. Na betaling van het boek werd er door Richard een persoonlijke boodschap in het boek gezet. We hebben geproost op het prachtige boek dat nu in de winkel ligt voor Afl 39,95 !

De Wit & Van Dorp

Kon je niet aanwezig zijn op zaterdag 29 januari? Dan is hier je laatste kans! Op zaterdag 5 februari 2022 is Richard van 11.00 am tot 1.00 pm in de boekenwinkel van De Wit & Van Dorp in Dakota. Ook daar proosten we op het boek en zal Richard ook jouw boek signeren. Op deze manier kun je jouw customer service een boost geven!